Όροι χρήσης ιστοσελίδας

Όροι χρήσης ιστοσελίδας

Η σελίδα meunique.gr λειτουργεί νόμιμα και διαθέτει όλα τα απαιτούμενα παραστατικά που αφορούν την πώληση των σχετικών προϊόντων εντός Ελλάδος και μέσω διαδικτύου.

Οι επισκέπτες επιβάλλεται να συμβιβαστούν πλήρως με τους όρους αυτής ώστε να συνεχίσουν τη χρήση της.

Όλα τα δεδομένα της σελίδας αποτελούν ιδιοκτησία της και απαγορεύεται η χρήση αυτών. Επιτρέπεται η κοινοποίηση εικόνων και προϊόντων στα μέσα μαζικής επικοινωνίας (Facebook, twitter,blogger,Google+ κλπ.) στα τμήματα των σελίδων όπου υπάρχει σχετικό πλήκτρο κοινοποίησης.

Ολοκληρώνοντας την φόρμα εγγραφής ο χρήστης αποδέχεται τους όρους χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων που ορίζει η σελίδα meunique.

Μετά την τοποθέτηση οποιασδήποτε παραγγελίας γίνεται αποστολή των παραγγελθέντων προϊόντων εντός 2 εργάσιμων ημερών. Ο μέγιστος χρόνος παράδοσης ορίζεται σε 5 εργάσιμες ημέρες και ο συνήθης χρόνος σε 2 εργάσιμες.

Τα μεταφορικά έξοδα αναλαμβάνονται από την εταιρία μας για παραγγελίες που ξεπερνούν συνολικά το ποσό των 25€ και τον πελάτη για αυτές που δεν ξεπερνούν τα 25€ με χρέωση 2.5€. Κάθε επιπλέον διαδικασία αλλαγής θα επιβαρύνει τον πελάτη με το ποσό των 6€ λόγω εξόδων αποστολής και επιστροφής. Οι παραγγελίες με αντικαταβολή επιβαρύνονται με 2€ έξοδα αντικαταβολής.

Από τη στιγμή της παράδοσης του εμπορεύματος και εντός 15 ημερών, ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα, με αιτιολογία έναν από τους παρακάτω λόγους:

Το προϊόν για να επιστραφεί θα πρέπει:

Να μην έχει υποστεί καμία αλλοίωση.

Να μην έχει φορεθεί παρά μόνο για δοκιμή.

Να συνοδεύεται από τυχόν ετικέτες στην αρχική τους θέση.

Να τοποθετηθεί στην συσκευασία του, η οποία θα πρέπει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Οι χρήστες και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να επικοινωνούν με τους διαχειριστές της για οποιαδήποτε απορία σχετικά με προϊόντα ή τον τρόπο χρήσης της.